BH päivitti kuntopyörävalikoimaansa

11.5.2016BH päivitti kuntopyörävalikoimaansa

Duke-kuntopyörämallistoa on kehitetty entistä paremmaksi. Ajanmukaistettu tuotesarja täyttää kaikkein vaativimpienkin treenaajien odotukset ja tarjoaa vaihtoehtoja erisuuruusluokan budjeteille.

Uudistettujen Duke-kuntopyörien yhteisenä piirteenä on edullinen hinta-laatusuhde sekä erinomainen ajettavuus, joka pohjautuu BH:n vankkaan kokemukseen maantiekilpapyörien suunnittelusta ja valmistuksesta.

Perinteisen kitkajarrun rinnalle tuotu innovatiivinen magneettijarruvastus ja pehmeä Poly V -voimansiirtohihna tekevät Duke-kuntopyöristä erittäin hiljaisia. Ominaisuus lisää käyttömukavuutta ja vähentää taustamelua. Jarrupalojen ja öljyttävien ketjujen puuttuminen pienentää huollon tarvetta ja helpottaa laitteiden puhtaana pitoa. Alumiinisen vauhtipyörän ansiosta Duket ovat markkinoiden kevyimpiä kuntopyöriä ja kiinteiden kuljetusrenkaidensa avulla vaivattomasti siirreltävissä paikasta toiseen.

Magneettijarrun laaja, 16-tasoinen vastusalue kattaa erilaiset harjoitteet alkulämmittelystä hapenottokyvyn ja lihaskestävyyden parantamiseen. Ihmisen biomekaniikkaan perustuva muotoilu takaa luonnolliset liikeradat suoritusten kaikissa vaiheissa. Istuimen ja käsikahvojen korkeus sekä etäisyys toisiinsa nähden ovat säädettävissä käyttäjäkohtaisesti. Polkimet soveltuvat kaikille jalkineille ja niissä on lajiharjoittelua varten kiinnikkeet pyöräilykengille.

Duke-kuntopyörästön muodostavat perusmalli H920 sekä magneettijarruilla varustetut H923 ja H925, jossa on lisäksi monipuolinen LCD-näytöllinen suoritusarvojen mittaustoiminto. Kolmikosta voidaan valita tilanteeseen parhaiten sopiva pyörä tai luoda niistä tarpeen mukaisia ryhmiä.