HIIT-laitteilla nopeasti tuloksiin

15.8.2016

High Intensity Interval Training (HIIT) perustuu lyhytkestoisten kovatehoisten suoritusten ja useiden minuuttien mittaisten lepojaksojen vaihteluun. Aikaa säästävä menetelmä kohottaa nopeasti aerobista kuntoa ja kiihdyttää aineenvaihdunnan tasolle, jossa elimistö polttaa rasvaa vielä harjoituksen päättymisen jälkeenkin.

BH:n H785 BikeHIIT – kuntopyörissä intensiivinen intervalliharjoittelu on huomioitu jo suunnitteluvaiheessa. Laitteiden sauvamalliset käsikahvat yhdistyvät polkimiin, jolloin suoritus kohdistuu yhtäaikaisesti sekä ala- että ylävartalon lihaksiin. Ominaisuus varmistaa välittömän vaikutuksen harjoituksen kovatempoisissa vaiheissa.

Ilmavirtaukseen ja magneettijarruun pohjautuva säädettävä vastus sekä hihnavetoinen voimansiirto tekevät H785 BikeHIIT -kuntopyöristä hiljaisia käyttää. Öljyttävien ketjujen ja kuluvien jarrupalojen puuttuminen vähentää tarvetta putsata laitetta ja sen ympäristöä.

Vastaavalle vastus- ja voimansiirtotekniikalle rakentuva G889 CrossHIIT -laite on niin ikään kehitetty intensiivisen intervalliharjoittelun tavoitteet tiedostaen. Jalkojen elliptinen askeltaminen yhdistettynä käsikahvojen liikuttamiseen laittaa koko lihaksiston työskentelemään.

Molemmat HIIT-laitteet on varustettu monipuolisilla treeniohjelmilla ja selkeillä näytöillä, joilta harjoituksen etenemistä voidaan vaivatta seurata.