Palvelut

Suunnittelu

Kalustamme taloyhtiöt, yrityssalit ja hotellit aina suuriin kaupallisiin kuntosaleihin asti.

Opastamme asiakastamme valitsemaan tapauskohtaisesti parhaiten sopivat laitekokonaisuudet.

Hyödynnämme kuntosalien tilankäyttösuunnitelmissa 3D-mallintamista.

Ota yhteyttä osaavaan henkilökuntaamme niin katsotaan kuinka voimme palvella juuri sinua parhaiten.

Tuotanto

Laadukkaat ja luotettavat Normann-kuntosalilaitteemme valmistetaan Heinolassa. Seuraamme jatkuvasti alan teknistä kehitystä ja otamme käyttöömme sen uusimpia sovelluksia.

Tinkimättömänä tavoitteenamme on tarjota viimeisimmän tietotaidon mukaisia kuntosalilaitteita ja -välineitä, jotka soveltuvat erilaisille käyttäjäryhmille.

Myynti

Ota yhteyttä myyntihenkilöihimme laite- ja tarvikehankinnoissa. Tarvittaessa he tulevat paikan päälle kartoittamaan asiakkaansa toiveet ja käytettävissä olevat tilat.

Asiakkaat voivat vastaavasti tulla tutustumaan tuotteisiin esittelytiloihimme Heinolaan.

Leasing

Ota rohkeasti yhteyttä kysyäksesi lisää hankintojen rahoitusmahdollisuuksista.

Asennus

Ammattitaitoinen henkilökuntamme tulee tarvittaessa asentamaan laitteet käyttövalmiiksi paikoilleen. Toimitamme mittavat kokonaisuudet perille omalla autokalustollamme.

Huolto

Laadimme kuntosaleille huoltosuunnitelmia ja teemme laitteistojen turvallisuustarkastuksia. Pyydä tarjous vuosihuoltosopimuksesta tai kertahuollosta.

Varaosat

Toimitamme Normann-tuotteiden varaosat nopeasti Heinolan tehtaalta asiakkaillemme. Tulemme tarvittaessa asentamaan ne paikoilleen.

Käytetyt tuotteet

Välitämme toimintakuntoisia käytettyjä kuntosalilaitteita. Niiden laajaan valikoimaan pääset tutustumaan täältä. Käyttökunnon toteamiseksi suosittelemme vierailua varastollamme Heinolassa. Tuotteet myydään ilman takuuta.